Δημήτριος Γάκης: «Η θνησιμότητα της Covid-19 υπετριπλασιάστηκε με τα εμβόλια»!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

ΥΓΕΙΑ. – 7 Ιούλ 2022 – 12:40


Το διάβασαν:
29

Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Σε νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την «αποτελεσματικότητα» του εμβολίου κατά της Covid-19 προχώρησε ο γνωστός γενικός χειρουργός Δημήτριος Γάκης, ο οποίος αποδεικνύει με αριθμητικά δεδομένα ότι κατά την περίοδο των μαζικών εμβολιασμών η θνησιμότητα της νόσου υπερτριπλασιάστηκε και οδεύει προς τετραπλασιασμό!

Τα δεδομένα, προέρχονται από τα στοιχεία του ΕΟΔΥ και συμβαδίζουν με την συνεχή και διαρκώς αυξανόμενη υπερβάλλουσα θνησιμότητα (28% τον Απρίλιο – Eurostat), του πληθυσμού, μέρος της οποίας οφείλεται στην νόσηση από Covid-19.

«ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ COVID-19 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

 Θνησιμότητα είναι η αναλογία θανάτων εξ αιτίας μίας νόσου στο σύνολο του πληθυσμού της χώρας. Δηλαδή , σημαίνει ότι η συγκεκριμένη νόσος επέφερε τον θάνατο σε συγκεκριμένο ποσοστό Ελλήνων

 θνητότητα είναι η αντίστοιχη αναλογία στο σύνολο των νοσήσεων. Δηλαδή σημαίνει τι ποσοστό από αυτούς που νόσησαν , πέθανε.

#Δείτε πως επιδεινώθηκε η θνησιμότητα της Covid-19 από το 2020 έως σήμερα , παρά τα εμβόλια:

#2020: 0,045% (δεν είχαμε εμβόλια)

#2021: 0,15%

#2022: 0.09% έως και τον Ιούνιο, άρα υπολογίζεται 0,18% στο τέλος του έτους

#Δηλαδή υπερτριπλασιάστηκε η θνησιμότητα το 2021 που είχαμε το εμβόλιο (σε σύγκριση με το 2020 που δεν είχαμε) και εξελίσσεται προς τετραπλασιασμό το 2022.

#Σημειώνω οτι αυτά τα δεδομένα, που προέρχονται από τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, συμβαδίζουν με την συνεχή και διαρκώς αυξανόμενη υπερβάλλουσα θνησιμότητα (28% τον Απρίλιο – Eurostat), του πληθυσμού, μέρος της οποίας οφείλεται στην νόσηση από Covid-19

#Όσον αφορά την πολυδιαφημισμένη και καλοπληρωμένη ωφέλεια του εμβολίου, τα συμπεράσματα είναι δικά σας.»

pronews.gr

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πηγή triklopodia.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ