Έλεγχος δεδομένων-Θάνατος βοοειδών του Κάνσας τον Ιούνιο του 2022 που προκλήθηκε από ακραίες θερμοκρασίες

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

46 λεπτά πριν
ΔΙΕΘΝΗ

Heat stress blamed for thousands of cattle deaths in Kansas - CBS News

Σε αντίθεση με τις αναρτήσεις στο Διαδίκτυο, δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς εμπλέκεται στον θάνατο τουλάχιστον 2.000 βοοειδών στο Κάνσας. Οι κρατικές αρχές και μέλη της βιομηχανίας έχουν αποδώσει τους θανάτους στο λεγόμενο θερμικό στρες, που προκαλείται από την υπερβολική ζέστη και την υγρασία.

«Ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας της τεχνολογίας, Μπιλ Γκέιτς, είναι ένας εύλογος υποψήφιος για να σκοτώσει περίπου 3.000 αγελάδες στο νοτιοδυτικό Κάνσας κάτω από πολύ μυστηριώδεις και άγνωστες συνθήκες», αναφέρεται σε μέρος μιας ανάρτησης στο Facebook

Ένας συντηρητικός σχολιαστής με 200.000 οπαδούς στο Twitter πρότεινε «ο Μπιλ Γκέιτς έχει μια απάντηση» λαμβάνοντας υπόψη ότι «τα βοοειδή δεν πεθαίνουν απλώς από τη ζέστη» και επειδή ο Γκέιτς είναι «ο μεγαλύτερος αγρότης στην Αμερική»

Το τελευταίο είναι ένας ισχυρισμός που είχε προηγουμένως αντιμετωπιστεί από το Reuters ( εδώ ), ο Gates δεν είναι ο ιδιοκτήτης της πλειοψηφίας των αγροτικών εκτάσεων στις ΗΠΑ. εκθέσεις του κλάδου από το 2021 δείχνουν ότι κατείχε περίπου το 0,027% αυτού. Είναι, ωστόσο, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός ιδιοκτήτης γεωργικής γης, σύμφωνα με το «The Land Report»

Last week cattle, this week sheep pic.twitter.com/C7PkBXmigB

— Ham-lit 🔥 (@Iibs_suck) June 20, 2022

Πηγή: reuters.com

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

voicenews.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ