Η νομιμότητα της παρανομίας ή το θέατρο του παραλόγου!

0

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Πως αλλιώς να χαρακτηρίσει, να περιγράψει κανείς την περίοδο που ζούμε από το 2010 όταν μάλιστα δεν διαθέτει τις ικανότητες ενός ΑΙΣΧΥΛΟΥ η ενός ΣΟΥΡΗ, ανάλογα αν θέλετε να το αντιμετωπίσετε σαν Τραγωδία η σαν γελοιοποίηση της σημερινής ζωής σε όλα τα επίπεδα…
Ας επιχειρήσω όμως να κάνω το κατά δύναμη, ζητώντας επιείκεια από τα πιο πάνω «τέρατα», που δίδαξαν πολιτισμό σε δυό περιόδους με τεράστια χρονική απόσταση μεταξύ τους και που δείχνει ακριβώς το σπινθηροβόλο πνεύμα και την συνέχεια των Κατοικούντων στη Γή αυτή
Η Νομιμότητα λοιπόν της Παρανομίας άρχισε να καταγράφεται, κυρίως , πρίν από 11 χρόνια, όταν ένας καθόλου ηλίθιος αλλά πολύ ΠΡΟΔΟΤΗΣ βοηθούμενος από ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ασκέρι που είχε στη διάθεσή του ξεπούλησε το Σύμπαν εξαπατώντας ένα ολόκληρο Λαό.
Και τότε έλαμψε η ΠΡΟΔΟΣΙΑ των πάντων, που έτρεξαν να στηρίξουν την ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ενώ είχαν Ορκιστεί κατά την ανάληψη των Καθηκόντων τους Πίστη στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και στην ΠΑΤΡΙΔΑ, έτρεξαν να χαρακτηρίσουν την ΠΡΟΔΟΣΙΑ Νόμιμη, κάτι που έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο στη ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ Λειτουργία, και ολόκληρη την υπόλοιπη Κρατική Μηχανή να υποκλίνεται και να υπηρετεί δουλικά την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, και που για να δικαιολογει την κατάντια της χαρακτήριζε σε κάθε αφορμή τη ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ σαν Δημοκρατία, γιατί αν δεν το έκανε θα όφειλε να την ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ…….
Δεν έμαθε, βλέπετε, ποτέ ότι ο Αρχηγός της άθλιας ΠΡΟΔΟΣΊΑΣ είχε Εκχωρήσει ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΘΕ ΑΣΥΛΙΑ ΛΟΓΩ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ Η ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ, που είναι ο ορισμός του ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ και της βίαΙης μεταβολής του Πολιτεύματος σε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!
Και άρχισε ολόκληρο το τσούρμο να συνεδριάζει στη «Βουλή» και να ψηφίζει «Νόμους», να αναφέρεται και να υμνεί τη Δημοκρατία, να καλεί ολόκληρος ο Κρατικός Μηχανισμός και από κοντά και ο πιστός και άξιος Συνεργάτης που λέγεται «ΤΥΠΟΣ», να υπάρχει σεβασμός στους «Νόμους», να επικαλούνται διαρκώς τους «Νόμους» για το κάθε τι, όταν όλοι γνώριζαν ότι ΔΕΝ υπάρχουν Νόμοι γιατί η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ποτέ δεν Νομιμοποιείται να εκδίδει Νόμους και να ασκεί ΕΞΟΥΣΙΑ, όντας ΠΑΡΑΝΟΜΗ. Όμως τι μας λέτε τώρα… αφού μας έκαναν και ΕΚΛΟΓΕΣ και πηγαίναμε και…. Ψηφίζαμε. Στη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ γίνονται Εκλογές; Κανένας ποτέ δεν σκέφθηκε και δεν του πέρασε από το μυαλό ότι αποτελούσαν ΟΛΟΙ μιά ωραία Θεατρική Κομπανία που οι μέν ήταν οι «ΚΑΚΟΊ» και οι δε οι «ΚΑΛΟΙ» που όμως μια χαρά συνυπήρχαν στο «σανίδι του Θεάτρου».
Το θράσος και η απάτη ήταν ριζωμένη μέσα στη άδεια ψυχή τους και βλέποντας την αδράνεια του Λαού, φθάσανε στο σημείο να βιάζουν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ του, έχοντας ριζώσει μέσα του ένα ΦΟΒΟ μαζί και με την αναγκαία για το απόλυτο έλεγχό του, ΑΠΕΙΛΗ για την ίδια πια την ύπαρξή του σαν Ανθρώπινο όν.
Βέβαια γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτός ο ΦΟΒΟΣ το μόνο στο οποίο οδηγεί είναι η πλήρης διάλυση του Κοινωνικού Ιστού που σημαίνει ότι ο Άνθρωπος παύει να παράγει. Δεν παράγει ούτε Ιδέες, ούτε αγαθά και τελικά ούτε Ζωή και οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο Θάνατο, πρώτα στον Κοινωνικό για να ολοκληρωθεί με τον Φυσικό.
Ζούμε δηλαδή μια τραγική Περίοδο της Ιστορίας μας, επαναλαμβάνοντας παλαιότερες, που όμως είναι ταυτόχρονα και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και θα μείνει στην Ιστορία σαν η περίοδος της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ γιατί η Ζωή δεν είναι ποτέ μια απέραντη ΕΥΘΕΙΑ.
Είναι η περίοδος του ΑΙΣΧΥΛΟΥ αυτή που ζούμε τώρα αλλά και του Αριστοφάνη που έρχεται και που επειδή είναι πολύ μακριά μας θα καλέσουμε να τον εκπροσωπήσει ο πιο «Κοντινός» μας, που δεν είναι άλλος από τον Κοινωνικό Φιλόσοφο Γεώργιο ΣΟΥΡΗ
«Ο Ρωμιός, Εφημερίς-που την γράφει ο Σουρής»
Σκατά εδώ, σκατά εκεί, σκατά κι ο Κόσμος όλος
Κι απ τα πολλά πιά τα σκατά μου πιάστηκε κι ο κώλος.
Έρχεται ο ένας ο σκατάς, θαρούμε πως σωθήκαμε,
Σαν φύγει όμως βλέπουμε πως αποσκατωθήκαμε»!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ