ΗΠΑ – Άρχισε η αντίσταση έναντι της νέας τάξης πραγμάτων: Καταστράφηκε πέτρα με προκλητικό μήνυμα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

17 λεπτά πριν
ΔΙΕΘΝΗ


Το Γραφείο Έρευνας της Τζόρτζια είπε ότι μια έκρηξη κατέστρεψε ένα αμφιλεγόμενο ορόσημο στη βορειοανατολική Γεωργία, αναγκάζοντας τους αξιωματούχους να το κατεδαφίσουν την Τετάρτη.

Το Georgia Guidestones, ένα <<αξιοθέατο>> από γρανίτη στην κομητεία Elbert, βρίσκεται έξω από την οδό Guidestone ακριβώς ανατολικά του Ga. Highway 77.  Το ξένο μέσο ενημέρωσης, SKYFOX 5, πέταξε πάνω από τη σκηνή και είδε μια από τις κολώνες να έχει γίνει ερείπια. Το επάνω μπλοκ φάνηκε επίσης να είναι κατεστραμμένο στη γωνία που στηριζόταν από το γκρεμισμένο μπλοκ. Δεν είναι σαφές ποιες γλώσσες βρίσκονταν στο κατεστραμμένο μπλοκ.

Οι ερευνητές είπαν ότι άγνωστοι πυροδότησαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό γύρω στις 4 το πρωί. Οι ερευνητές της κομητείας Έλμπερτ έφτασαν και παρατήρησαν ότι ένα μεγάλο μέρος της κατασκευής είχε υποστεί ζημιές.

Η προέλευση του μνημείου είναι διφορούμενη. Φέρεται ότι παραγγέλθηκαν από άτομο με το όνομα R.C. Christian, που ιδρύθηκε το 1980 και έχει γίνει πόλος έλξης για ταξιδιώτες. Μερικές φορές αναφέρεται ως “America’s Stonehenge” για την άγνωστη προέλευσή του. Το μνημείο έχει ύψος 19 πόδια και κάθε πέτρινο τετράγωνο ζυγίζει περίπου 42.000 λίβρες. Χρησιμεύει ως ημερολόγιο και είναι εγγεγραμμένο με ένα μήνυμα 10 μερών σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες. Τα μηνύματα είναι «κατευθυντήριες γραμμές» προς την ανθρωπότητα, που οι άνθρωποι έχουν προτείνει ότι είναι ένα «καλτ μήνυμα». «Προορίζονταν για έναν μελλοντικό πληθυσμό μετά από ένα κατακλυσμικό γεγονός», είπε ο Kubas. Elberton στην καθομιλουμένη ως «η Γρανιτένια Πρωτεύουσα του Κόσμου». Οι πέτρες κατασκευάστηκαν από τοπικό γρανίτη και κατασκευάστηκαν από μια εταιρεία της περιοχής Elberton.

Άρχισε η αντεπίθεση;

Έκρηξη κατέστρεψε μεγάλο μέρος των Guidestones της Georgia.#κολαζ #ΝΤΠ #νεα_ταξη #Εναντια_στη_ΝΤΠ #fck_the_NWO pic.twitter.com/Ijnm59Ego8

— aftolykos 🇬🇷 (@aftolykos1) July 6, 2022

πηγή: bbcworldnews

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

voicenews.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ