Κυριάκος Βελόπουλος: Αψήφησαν οι κάτοικοι τον καύσωνα στο Γαλάτσι – Κοσμοσυρροή στην ομιλία του προέδρου!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

45 λεπτά πριν
ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πνοή πολιτικής δροσιάς σκέπασε το Γαλάτσι με την σημερινή (30/06) ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου.

Με αφορμή το σκάνδαλο με το θέμα Turkaegean, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης “στρίμωξε” στη γωνιά την κυβέρνηση, απαιτώντας την παραίτηση του Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά και κρούει τον κίνδυνο, αποδεικνύοντας για έτι μια φορά, την “ανικανότητα”, όπως χαρακτήρισε, της κυβέρνησης να λάβει υπόψιν σοβαρά τα μονιμότερα συμφέροντα των Ελλήνων.

Αναφερόμενος και στα “φουρφουράκια” που πάει η κυβέρνηση να εγκαταστήσει σε αρχαιολογικούς χώρους, όπως έδειξε η τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο περιβάλλοντος, ο κ. Βελόπουλος συντηρεί στάσιμη θέση εναντίων των ΑΠΕ, υπογράμμισε ότι ο λιγνίτης μπορεί να φέρει πλούτο και “έκαψε” την κυβέρνηση, αποκαλύπτοντας στους κατοίκους από το Γαλάτσι, πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τους περιβαλλοντικούς φόρους και τις εταιρείες ΑΠΕ.

Στη συνέχεια, αλλά και κατά την διάρκεια της ομιλίας του, έδωσε εναλλακτικές λύσεις κάνοντας παραπομπή στο διακεκριμένο πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης, για το κάθε επίκαιρο θέμα και εξηγώντας βήμα-βήμα πως, τι, πόσο, συνέπεια και όφελος.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

voicenews.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ