Μια διεθνής ομάδα εμπειρογνωμόνων: Αλλαγές στον αριθμό των αιμοσφαιρίων σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

ΔΙΕΘΝΗ. ΥΓΕΙΑ. – 12 Μάιος 2022 – 19:08


Το διάβασαν:
0

Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

από την Kla.TV.

Ο Dr. Klaus Retzlaff, Γερμανός φυσικός και θεραπευτής, είναι ο εκπρόσωπος μιας διεθνούς ομάδας εμπειρογνωμόνων που εξετάζει τις δόσεις των εμβολίων και τις βλάβες που προκαλούνται (από τα εμβόλια). Οι επιστήμονες που διεξήγαγαν το πείραμα συνέκριναν τις εξετάσεις αίματος των εμβολιασμένων ατόμων με εκείνες των μη εμβολιασμένων.

Το εκπληκτικό αποτέλεσμα είναι ότι “Βλέπουμε αλλαγές στο αίμα σε όλους ανεξαιρέτως τους εμβολιασμένους ανθρώπους”.

Εφόσον οι ασθενείς δεν βρίσκονται σε κατάσταση συναίνεσης μετά από ενημέρωση, δεν πρόκειται για έγκλημα;

Η γενική αίματος εξακολουθεί να παρουσιάζει αλλαγές πολύ καιρό μετά τον εμβολιασμό. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι διαφορές είναι τόσο σημαντικές που το αίμα των δύο ομάδων μπορεί να διακριθεί 100%. Είναι επομένως προφανές ότι το αίμα μεταβάλλεται από τον εμβολιασμό. Δεδομένου ότι αυτός δεν είναι ο δηλωμένος σκοπός της ένεσης και ότι οι άνθρωποι δεν ενημερώνονται, ο Δρ Retzlaff αναρωτιέται αν αυτό δεν αποτελεί έγκλημα.

Δείτε τις εξηγήσεις του σε συνέντευξη με την Elsa Mittmannsgruber. Συνέντευξη με τον Dr. Klaus Retzlaff Δημοσιογράφος – Elsa Mittmannsgruber :

Ποια είναι τα τρέχοντα έργα της ερευνητικής σας ομάδας; Ποιες άλλες μελέτες σχεδιάζονται;

Ο Δρ. Retzlaff: Εξετάζουμε επίσης το αίμα με τεχνητά νευρωνικά δίκτυα.

Αυτό σημαίνει ότι οι φωτογραφίες του αίματος υποβάλλονται στην τεχνητή νοημοσύνη των υπολογιστών, ώστε να μπορεί να διακρίνει το αίμα των εμβολιασμένων από το αίμα των μη εμβολιασμένων.

Αυτή τη στιγμή έχουμε ομάδες 14 και 16 πειραματόζωων, εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων, και εδώ είναι που η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να διακρίνει 100% μεταξύ του αίματος των εμβολιασμένων και των μη εμβολιασμένων, ακόμη και αν παραδεχτούμε ότι αυτή τη στιγμή πρόκειται για μια πολύ μικρή ομάδα.

Θα ήθελα να προτείνω να κάνουν μελέτες και άλλες ομάδες ερευνητών.

Πάνω απ’ όλα, χρειαζόμαστε περισσότερους ασθενείς για να συμμετάσχουν σε αυτές τις μελέτες – αλλά το γεγονός ότι αυτό είναι εφικτό (για να γίνει διάκριση) αποτελεί πρόβλημα από μόνο του.

Επειδή αυτό σημαίνει ότι το αίμα, ένα σωματικό υγρό, προφανώς αλλοιώνεται από τα εμβόλια.

Αλλά αυτό δεν ήταν ποτέ το ζητούμενο.

Πρέπει να θυμάστε ότι το αίμα έχει βελτιστοποιηθεί κατά τη διάρκεια εκατομμυρίων ετών.

Αν τώρα, ξαφνικά, οι αλλοιώσεις μπορούν να αποδειχθούν με εξελιγμένα όργανα μέτρησης, τίθεται το ζήτημα του εγκλήματος.

πηγή: Kla.TV

reseauinternational.net

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί coockies. Υποθέτουμε ότι αποδέχεστε την χρήση τους . Ειδάλλως δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα. OK Καλώς Διαβάστε περισσότερα

Πηγή triklopodia.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ