Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου στην Έδεσσα – Βίντεο

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

39 λεπτά πριν
ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/5) ακόμα μια ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, στο βόρειο τμήμα της Μακεδονίας, στην Έδεσσα του Ν. Πέλλας, μιλώντας τόσο για τα επίκαιρα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες, όσο και παρουσιάζοντας της προτάσεις του κόμματος.

Πέντε άνθρωποι αισχροκέρδησαν εις βάρος των Ελλήνων εκμεταλλευόμενοι την αύξηση των τιμών στο ρεύμα, με την κυβέρνηση να εξαρτάται από δανεικά για την “αποζημίωση” όσων πλήρωσαν την ρήτρα προσαρμογής, υπογράμμισε ο κ. Βελόπουλος, διαλέγοντας εναλλακτικά την αυτάρκεια και την πλήρη εκμετάλλευση του φυσικού πλούτου της χώρας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στην σημερινή ομιλία του στην Έδεσσα της Μακεδονίας, ανήγγελλε από το μικρόφωνό τα θέματα που απασχολούν τον Έλληνα, μιλώντας για την ακρίβεια στο ρεύμα και τροφίμων, την επισιτιστική κρίση, την αισχροκέρδεια από οικονομικούς ολιγάρχες κ.ο.κ.

Παράλληλα σε κάθε θεματική της ομιλίας του, ο Κυριάκος Βελόπουλος παρουσίασε εναλλακτικές προτάσεις του κόμματος προς τους Έλληνες κατοίκους, οι οποίες θα μπορούσαν να λύσουν αποτελεσματικά τα πιο σημαντικά και επίκαιρα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην χώρα.

Οι κάτοικοι της Έδεσσας τον υποδέχτηκαν θερμά, ενώ η αίθουσα γέμισε από Έλληνες και Ελληνίδες, ανυπόμονοι να ακούσουν για τις εναλλακτικές προτάσεις που προσφέρει η Ελληνική Λύση με το εθνικο-κεντρικό και ρεαλιστικό της πρόγραμμα που απαριθμεί πάνω από 400 σελίδες.  Τέλος, σημειώνεται ότι λόγω ότι το κτίριο και η αίθουσα ήταν γεμάτη, πολύς κόσμος παρακολούθησε την ομιλία του κ. Βελόπουλου έξω από το κτίριο, ενώ έβρεχε!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

voicenews.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ