Πόθεν Έσχες: Αυτά δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

22 λεπτά πριν
MONEY, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοινώθηκαν το πρωί της Πέμπτης οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών αρχηγών, βουλευτών και ευρωβουλευτών.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το πρωί της Πέμπτης τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών, των βουλευτών και των ευρωβουλευτών και αφορά στα εισοδήματα που δηλώθηκαν για το έτος 2020.

Οι δηλώσεις πόθεν έσχες που κατατέθηκαν στην Επιτροπή το 2021 και αφορούν την οικονομική χρήση του 2020, συνολικά ανέρχονται σε 1.068. Οι δηλώσεις που αναρτώνται και στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων είναι ανέλεγκτες όπως τις κατέθεσαν οι υπόχρεοι.

Η Επιτροπή σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «η δημοσίευση των δημοσιοποιούμενων στοιχείων στα ΜΜΕ επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων» βάση του νόμου 3213/2003.

Οι δηλώσεις πόθεν έσχες των υπόχρεων πολιτικών προσώπων – εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, περιφερειάρχες και δήμαρχοι – δημοσιοποιήθηκαν από την Επιτροπή του Κοινοβουλίου που είναι αρμόδια για τον έλεγχο των ετήσιων δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.

Δείτε το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο προηγούμενο πόθεν έσχες δήλωνε εισοδήματα ύψους 82.021,81 ευρώ, εκ των οποίων τα 11.800 ευρώ από ακίνητα.

Δείτε το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για το 2019 δήλωσε εισοδήματα ύψους 32.961,68 ευρώ από βουλευτική αποζημίωση και αποζημίωση πρωθυπουργού.

Δείτε το πόθεν έσχες του Δημήτρη Κουτσούμπα


Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, δήλωνε για το 2019 εισόδημα προερχόμενο από τη βουλευτική του αποζημίωση 73.466 ευρώ

Δείτε το πόθεν έσχες του Κυριάκου Βελόπουλου


Ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε δηλώσει εισόδημα που έφτανε τα 39.500 ευρώ για το οικονομικό έτος 2019

Δείτε το πόθεν έσχες του Γιάνη Βαρουφάκη


Ο επικεφαλής του Μέρα25, Γιάνης Βαρουφάκης, δήλωσε το 2019 συνολικά εισοδήματα ύψους 295.000 χιλιάδων ευρώ

πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

voicenews.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ