Σακελλαροπούλου: Θέλει κι άλλους πρόσφυγες να ενσωματώσει η Ελλάδα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

18 λεπτά πριν
ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απογοήτευση εξέφρασε η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερνίνα Σακελλαροπούλου, όσον αφορά την πρόοδο ενσωμάτωσης των “προσφύγων” από τριτοκοσμικές χώρες στην Ελλάδα.

Κι ενώ οι Έλληνες γηγενείς κοντεύουν να γίνουν μειοψηφία στην ίδια του την χώρα, εξαιτίας του όλο και αυξανόμενου ρυθμού της μείωσης του γηγενούς δημογραφικού, η ΠτΔ φαίνεται να ακολουθεί τις γραμμές της Νέας Δημοκρατίας.

Αντί λοιπόν να δίνονται κίνητρα στους Έλληνες και τις Ελληνίδες να κάνουν παιδιά, αποφάσισαν να λάβει η πολιτική ηγεσία την πρωτοβουλία να ενσωματώνονται όλο και περισσότεροι πρόσφυγες και αιτούντες ασύλου για να αντικατασταθεί το κενό.

Σε συνέντευξή της μάλιστα, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, είχε δηλώσει την απογοήτευσή της με τον ρυθμό ενσωμάτωσης των αλλοδαπών ή προσφύγων.

Δεν είναι ικανοποιημένη η ποντικομαμή με την πρόοδο του μπολιάσματος.

Θέλει και άλλα Ταλιμπάνια στη χώρα pic.twitter.com/UQweDKje8j

— Μολών Λαβέ (@wwwmolwnlavecom) May 13, 2022

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

voicenews.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ