Σάρωσε η ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή – Δεν έχει να κρυφτεί πουθενά η κυβέρνηση

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

15 λεπτά πριν
ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με διαύγεια επιχειρημάτων και αποκαλύψεων σάρωσε για έτι μια φορά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος εκτόξευσε σκληρή κριτική προς τις κυβερνητικές πρακτικές των τελευταίων ετών, καθώς οι εκλογές βρίσκονται παρά μια ανάσα κοντά.

Με έμφαση στα ελληνοτουρκικά και εθνικά συμφέροντα, ο κ. Βελόπουλος εξαπέλυσε καυστική επίθεση προς την Νέα Δημοκρατία με αφορμή το σκάνδαλο του Turkaegean, το οποίο προέκυψε από την έλλειψη εποπτείας επί των υπαλλήλων στο υπουργείο, με αποτέλεσμα η φήμη της Ελλάδας να έχει ξεμπροστιαστεί και οι αιρετοί εκπρόσωποι του Ελληνικού κράτους να έχουν κάνει ρεζίλι τους Έλληνες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Εξακολουθεί να αποδοκιμάζει ακόμα την οικονομική πολιτική της κυβέρνηση, κατηγορώντας ότι δεν έχουν ουσιαστική λύση ως προς τις οικονομικές προκλήσεις με τα καύσιμα να αγγίζουν σε τιμές που θυμίζουν δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, ότι κανένας πράσινος νόμος δεν θα φέρει την ανάπτυξη, ούτε θα μειώσει τις τιμές του ρεύματος ή της βενζίνης, όπως σύντομα θα παραδειγματιστεί η Ολλανδία, αν περάσει ο ακραίος κλιματονόμος. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υπογράμμισε εναλλακτικά την επιστροφή της εκμετάλλευσης του φυσικού πλούτου της χώρας, αντί της τοποθέτησης με “φουρφουράκια” στην χώρα. Επιμένει και στην κατάργηση του ΕΤΜΕΑΡ και Ανεξάρτητων Αρχών που δεν ορίζονται από το σύνταγμα, ούτως ώστε το κράτος να οικονομήσει άμεσα έσοδα για την αξιοποίηση τους σε κρίσιμα έργα επενδύσεων και ανάπτυξης.

Τέλος, όπως ανέφερε, η κυβέρνηση ΝΔ ακολουθεί τα χνάρια της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ, που όταν ήταν ακόμα κυβέρνηση, σκόρπιζε επιδόματα. Αντ’ αυτού πρότεινε ο Κυριάκος Βελόπουλος την επιδότηση εργασίας, την φορολογική ελάφρυνση επιχειρήσεων και να παραδοθούν κίνητρα σε Έλληνες και Ελληνίδες ώστε να πάνε να εργαστούν.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

voicenews.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ