Σρι Λάνκα: Ο Υπουργός Ενέργειας και Ενέργειας ζητά από τους χρήστες να μην εμφανίζουν τον κωδικό QR της εθνικής τους κάρτας καυσίμων

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

28 λεπτά πριν
ΔΙΕΘΝΗ

Ο υπουργός Ενέργειας και Ενέργειας Kanchana Wijesekera ζήτησε από τους καταναλωτές καυσίμων να μην εμφανίζουν την κάρτα ή τον κωδικό QR οπουδήποτε ορατό σε άλλους.

Σε μήνυμά του στο Twitter, ο Υπουργός ζήτησε από τους καταναλωτές να το φυλάξουν σε ασφαλές μέρος για να βεβαιωθούν ότι κανείς άλλος δεν το χρησιμοποιεί παράνομα.

Το μήνυμα στο Twitter που εξέδωσε ο Υπουργός Ενέργειας και Ενέργειας Kanchana Wijesekera αναφέρει περαιτέρω ότι παρέχεται επίσης η δυνατότητα επανεγγραφής με την αφαίρεση των κωδικών QR που είναι καταχωρημένοι αυτήν τη στιγμή. Η επιλογή “Διαγραφή” μιας τρέχουσας λειτουργίας προφίλ και εγγραφή ξανά είναι πλέον διαθέσιμη.

Εν τω μεταξύ, σε συνάντηση με την Ένωση Αντιπροσώπων πρατηρίων καυσίμων, ο υπουργός Wijesekera συζήτησε το σύστημα National Fuel Pass QR. Ενημέρωσε τους πρατηριούχους ότι διανομή καυσίμων θα γίνεται μόνο σε πρατήρια με σύστημα QR.

Συζητήθηκαν επίσης σχετικά θέματα, αναβαθμίσεις συστήματος, απαιτήσεις καυσίμων για μηχανήματα και αστυνομικά τμήματα, είπε ο υπουργός.

Ενημερώνοντας την τρέχουσα κατάσταση της διανομής καυσίμων, ο Υπουργός είπε ότι χθες καταγράφηκε ο υψηλότερος αριθμός πρατηρίων καυσίμων (1.004) που χρησιμοποιούν σύστημα QR σε διάστημα 24 ωρών.

🇱🇰Σρι Λάνκα: Καντσάνα Βιτσεσέκερα, Υπουργός Ενέργειας “Μπορείτε να εγγράψετε μόνο 1 όχημα. Μετά την επαλήθευση,θα λάβετε ένα κωδικό QR. Αυτό το πάσο θα είναι ο μόνος τρόπος για την αγορά καυσίμων”!!!

Eνα ακόμη βήμα “κοινωνικού ελέγχου” ή “κοινωνικής πίστωσης” Ακολουθούν κι άλλα👇 pic.twitter.com/d8vsQoMLSw

— Maria Denaxa (@mdenaxa) August 6, 2022

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

voicenews.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ