THE WALL STREET JOURNAL> Κορυφαίοι επιστήμονες εξηγούν γιατί το opening ενός mega εμβολιαστικού κέντρου για τη μετάλλαξη Omicron που δεν την πιάνουν τα εμβόλια ισοδυναμεί με κάτι άλλο

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

ΥΓΕΙΑ. – 11 Ιαν 2022 – 10:40

Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ελλάδα ξημερώματα Τρίτης 11 Ιανουαρίου 2022.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, όπου αναμένεται να λειτουργήσει mega εμβολιαστικό κέντρο για παιδιά, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας (!) Μίνα Γκάγκα.

Όπως είπε, σύμφωνα με το σχεδιασμό, και με στόχο την ταχύτερη δυνατή εμβολιαστική θωράκιση (!) των παιδιών 5 – 11 ετών, το εμβολιαστικό κέντρο στο Παίδων Πεντέλης, θα διαθέτει περισσότερες από 10 εμβολιαστικές γραμμές.

Είναι η πρώτη φορά, τόνισε, από την αρχή του προγράμματος εμβολιασμού, που ένα mega (!) εμβολιαστικό κέντρο εγκαθίσταται σε νοσηλευτική δομή και λειτουργεί παράλληλα με αυτή.

Την ίδια μέρα στη Τhe Wall Street Journal, oι Luc Montagnier και Jed Rubenfeld δημοσιεύουν άρθρο με τίτλο Η Omicron καθιστά παρωχημένες τις εντολές εμβολίου του Βiden. Δηλαδή εξηγούν το αυτονόητο.

Ακόμη και οι επικεφαλής των εταιριών Pfizer και Μοderna παραδέχονται ότι τα υπάρχοντα εμβόλια δεν καλύπτουν την Omicron και θα πρέπει να περιμένουμε και να παραμένουμε έντρομοι ως την Άνοιξη που η Moderna και η Pfizer θα βγάλουν το ειδικό τρύπημα για την Omicron.

Ως τότε το φιλοθεάμον κοινό του non stop death event θα πρέπει να φοβάται σφόδρα (διαφορετικά θα τρώει πρόστιμο…)  τις καταιγίδες, τις χιονοθύελλες, τους παγετώνες etc, του ατρόμητου υπουργού Στυλιανίδη που για κάποιο λόγο μου θυμίζει τον επίσης εκλεκτό Χάρη Σιανίδη.

Πάντως ανεξάρτητα εάν δεν καλύπτουν τη μετάλλαξη Omicron, τα συνεχή τρυπήματα αποτελούν πρόκληση για έκκριση αδρεναλίνης για τους λάτρεις του επιστημονικού Survivor, Επιχείρηση Ελευθερία.

Ακριβώς την 21η μέρα εμφανίζονται οι παρενέργειες του εμβολίου που καταλαμβάνουν όλη την κλίμακα. Από το να αποκτήσεις COVID-19 έως να ζήσεις τις τελευταίες ώρες ή το τελευταίο λεπτό της ζωής σου με ανοιχτή τη συσκευή στο κανάλι του ΣΚΑΙ μέσα από τη συχνότητα του οποίου (αλλά και των υπολοίπων) ο διπλά εμβολιασμένος ψηφοφόρος της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ etc, καλείται να εμβολιαστεί ο ίδιος, η γυναίκα του και τα παιδιά του με μία booster δόση η οποία όμως δεν πιάνει τη κυρίαρχη μετάλλαξη Omicron-επανάληψη μήτηρ μαθήσεως, έλεγαν οι προγονοί μας άνθρωποι πριν γίνουμε Οντότητες.

(Τα special εμβόλια που θα αφορούν την Omicron θα τα υποδεχθούμε με τιμές αρχηγού κράτους την Άνοιξη).

Παρόλα αυτά όποιος από τους διπλά εμβολιασμένους δεν σπεύσει μετά την 1η Φεβρουαρίου να κάνει ένα 3ο τρύπημα με ένα εμβόλιο-εργαλείο του non stop τρόμου μίας εργαστηριακής πανδημίας θα δει το κατάπτυστο πιστοποιητικό του να ακυρώνεται.
Δηλαδή οι αστυνομικοί συνοδοί των πολιτικών αρχηγών για παράδειγμα ή οι πάσης φύσεως Γραμματείς και Φαρισαίοι που 200 χρόνια τώρα αποτελούν τον αόρατο στρατό του κράτους, οι δημόσιοι υπάλληλοι, το Σιδηρούν Παραπάτεσμα του Δημοσίου, καλούνται να εμβολιαστούν με ένα 3ο εμβόλιο, το boosterάτο, το οποίο μπορεί να μην είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την απειλή Omicron αλλά θα μπορούσε να είναι το εργαλείο που αναζητούσαμε στη διάρκεια της μεταπολίτευσης ώστε να μειώσουμε τον αριθμό τους, χωρίς πολιτικό κόστος.

(Ειλικρινά, o σατανικός Αγιος Βασίλης δεν θα μπορούσε να μας κάνει καλύτερο δώρο για το 2022.)

Όπως είπε, σύμφωνα με το σχεδιασμό, και με στόχο την ταχύτερη δυνατή εμβολιαστική θωράκιση των παιδιών 5 – 11 ετών, το εμβολιαστικό κέντρο στο Παίδων Πεντέλης, θα διαθέτει περισσότερες από 10 εμβολιαστικές γραμμές.

Πάμε μετά από αυτό να δούμε τι γίνεται με τις εντολές εμβολιασμού του πλανητάρχη Joe Death.

Τα ομοσπονδιακά δικαστήρια που εξετάζουν τις εντολές εμβολιασμού της κυβέρνησης Biden -συμπεριλαμβανομένου του Ανώτατου Δικαστηρίου στην προφορική συζήτηση της Παρασκευής- έχουν επικεντρωθεί σε ζητήματα διοικητικού δικαίου. Τα διατάγματα εγείρουν και συνταγματικά ζητήματα. Αλλά υπάρχει ένας απλούστερος λόγος που οι δικαστές θα πρέπει να σταθούν σ΄ αυτές τις εντολές: η άνοδος της παραλλαγής Omicron.

Θα ήταν παράλογο, νομικά ανυπεράσπιστο και αντίθετο προς το δημόσιο συμφέρον να επιβάλει η κυβέρνηση τα εμβόλια, αν δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά για να σταματήσουν την εξάπλωση του παθογόνου που στοχεύουν. Ωστόσο, αυτό ακριβώς συμβαίνει εδώ, παρατηρούν οι Luc Montagnier και Jed Rubenfeld στο άρθρο τους.


Και οι δύο εντολές—από το Τμήμα Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και τη Διοίκηση Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία για μεγάλους εργοδότες σε πολλούς άλλους κλάδους—δόθηκαν στις 5 Νοεμβρίου. Εκείνη την εποχή, η παραλλαγή Delta αντιπροσώπευε σχεδόν όλες τις περιπτώσεις Covid-19 στις ΗΠΑ. Οι δύο υπηρεσίες εξέτασαν κατάλληλα την Delta εκτενώς και λεπτομερώς, διαπιστώνοντας ότι τα εμβόλια παρέμειναν αποτελεσματικά εναντίον της.

Αυτά τα ευρήματα είναι πλέον ξεπερασμένα. Από την 1η Ιανουαρίου, η Omicron αντιπροσώπευε περισσότερο από το 95% των κρουσμάτων Covid στις ΗΠΑ, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. Επειδή ορισμένες από τις 50 μεταλλάξεις του Omicron είναι γνωστό ότι αποφεύγουν την προστασία αντισωμάτων, επειδή περισσότερες από 30 από αυτές τις μεταλλάξεις είναι στην πρωτεΐνη ακίδας που χρησιμοποιείται ως ανοσογόνο από τα υπάρχοντα εμβόλια και επειδή υπήρξαν μαζικές εστίες Omicron σε βαριά εμβολιασμένους πληθυσμούς, οι επιστήμονες θεωρούν ιδιαίτερα αβέβαιο ότι τα υπάρχοντα εμβόλια μπορούν να σταματήσουν την εξάπλωσή της Omicron.

Όπως το έθεσε το CDC στις 20 Δεκεμβρίου, «δεν γνωρίζουμε ακόμη . . . πόσο καλά τα διαθέσιμα εμβόλια και τα φάρμακα δρουν εναντίον του».

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε στην υπόθεση Jacobson κατά Μασαχουσέτης (1905) ότι το δικαίωμα άρνησης ιατρικής περίθαλψης θα μπορούσε να ξεπεραστεί όταν η κοινωνία χρειάζεται να περιορίσει την εξάπλωση μιας μεταδοτικής επιδημίας. Στην προφορική συζήτηση της Παρασκευής, όλοι οι δικαστές αναγνώρισαν ότι οι ομοσπονδιακές εντολές βασίζονται σε αυτό το σκεπτικό. Αλλά η επιβολή ενός εμβολίου για να σταματήσει η εξάπλωση μιας ασθένειας απαιτεί στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια θα αποτρέψουν τη μόλυνση ή τη μετάδοση (αντί για την αποτελεσματικότητα έναντι σοβαρών εκβάσεων όπως η νοσηλεία ή ο θάνατος).

Michael Jackson was spotted on live television over the weekend. pic.twitter.com/Y9Cc3J3A89

— Tucker Carlson (@TuckerCarlson) January 11, 2022

Όπως το θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, «εάν ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θεωρείται απαραίτητος για τη διακοπή των αλυσίδων μετάδοσης και την αποφυγή βλάβης σε άλλους, θα πρέπει να υπάρχουν επαρκή στοιχεία ότι το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό στην πρόληψη σοβαρής μόλυνσης ή/και μετάδοσης». Για την Omicron, δεν υπάρχουν ακόμη τέτοια στοιχεία.

Τα λίγα στοιχεία που έχουμε υποδηλώνουν το αντίθετο. Μια προεκτυπωμένη μελέτη διαπίστωσε ότι μετά από 30 ημέρες τα εμβόλια Moderna και Pfizer δεν είχαν πλέον καμία στατιστικά σημαντική θετική επίδραση έναντι της λοίμωξης Omicron και μετά από 90 ημέρες, η επίδρασή τους έγινε αρνητική – δηλαδή, τα εμβολιασμένα άτομα ήταν πιο ευαίσθητα στη μόλυνση από Omicron. Επιβεβαιώνοντας αυτό το αρνητικό εύρημα αποτελεσματικότητας, δεδομένα από τη Δανία και την καναδική επαρχία του Οντάριο δείχνουν ότι τα εμβολιασμένα άτομα έχουν υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης από το Omicron από τα μη εμβολιασμένα άτομα.

Εν τω μεταξύ, είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι τα εμβολιασμένα άτομα με πρωτοφανείς λοιμώξεις είναι εξαιρετικά μεταδοτικά και τα προκαταρκτικά δεδομένα από όλο τον κόσμο δείχνουν ότι αυτό ισχύει και για την Omicron. Όπως είπε η Διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky το περασμένο καλοκαίρι, το ιικό φορτίο στη μύτη και το λαιμό των εμβολιασμένων ατόμων που έχουν μολυνθεί με το Delta είναι «δεν διακρίνεται» από αυτό των μη εμβολιασμένων ανθρώπων και «αυτό που [τα εμβόλια] δεν μπορούν πλέον να κάνουν είναι να αποτρέψουν τη μετάδοση. ”

Υπάρχουν κάποιες πρώιμες ενδείξεις ότι οι ενισχυτές (οι boosterates δόσεις) μπορεί να μειώσουν τις λοιμώξεις από το Omicron, αλλά η επίδραση φαίνεται να εξασθενεί γρήγορα και δεν γνωρίζουμε εάν οι επαναλαμβανόμενες ενισχυτικές δόσεις θα ήταν μια αποτελεσματική απάντηση στην αύξηση του Omicron. Αυτό εξαρτάται, μεταξύ άλλων, από τη σοβαρότητα της νόσου που προκαλεί το Omicron, ένα άλλο μεγάλο άγνωστο. Σύμφωνα με το CDC, η συντριπτική πλειονότητα των συμπτωματικών περιπτώσεων Omicron στις ΗΠΑ ήταν ήπιες. Η καλύτερη πολιτική θα μπορούσε να είναι να αφήσουμε την Omicron να συνεχίσει την πορεία της προστατεύοντας παράλληλα τους πιο ευάλωτους, ανοσοποιώντας φυσικά τη συντριπτική πλειοψηφία κατά του Covid μέσω μόλυνσης από ένα σχετικά καλοήθη στέλεχος. Όπως είπε ο Sir Andrew Pollard, επικεφαλής της Επιτροπής Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης του Ηνωμένου Βασιλείου, σε μια πρόσφατη συνέντευξη, «Δεν μπορούμε να εμβολιάζουμε τον πλανήτη κάθε τέσσερις ή έξι μήνες. Δεν είναι βιώσιμο ή προσιτό».

(Η γνώμη του όμως δεν μπορεί να σταθεί απέναντι σε πρόθυμους τιτάνες της επιστήμης όπως είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας-Οφικιάλιος, ο πολιτικάντης-καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος, ο -εμπιστευθείτε τη ζωή σας στην Εντατική μου- Θοδωρής Βασιλακόπουλος, και φυσικά οι έξοχοι ντιζέζ (χωρίς φύλο για να μην στεναχωρήσουμε την Κατερίνα) τηλεπαρουσιαστές και σουλατατζήδες των ΜΜΕ.

(Σχόλια by Blade Runner)

kourdistoportocali.com

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί coockies. Υποθέτουμε ότι αποδέχεστε την χρήση τους . Ειδάλλως δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα. OK Καλώς Διαβάστε περισσότερα

Πηγή triklopodia.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ