Υπ. Υγείας Κύπρου: Δεν πάμε σε υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών γιατί είδαμε τα αποτελέσματα που είχε σε χώρες που εφαρμόστηκε

36 λεπτά πριν
ΔΙΕΘΝΗ

Στην εκπομπή του Ρικ ”Προκλήσεις” μίλησε ο Υπ. Υγείας της Κύπρου Μιχάλης Χατζηπαντέλας

Σημαντική η τοποθέτησή του στο θέμα υποχρεωτικού εμβολιασμού γιατρών που η Κύπρος δεν έχει κάνει κι ούτε πρόκειται να προχωρήσει όπως είπε ο Υπουργός σε ένα τέτοιο μέτρο. Αν και ήταν υπό στενή πίεση από τον επιμένοντα δημοσιογράφο για την αναγκαιότητα του μέτρου ο Υπουργό δήλωσε ότι δεν θα προχωρήσει σε υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών γιατί όπως είπε ενδεικτικά είδαμε τ αποτελέσματα που είχε το μέτρο στις χώρες που το έλαβαν.

Είπε επίσης ότι για το προσωπικό σε χώρους Οίκων ευγηρίας και συναφή ιδρύματα αυτό που ελήφθη σαν μέτρο είναι να κάνουν PCR οι ανεμβολίαστοι ούτε εδώ επέβαλε υποχρεωτικότητα. Σημαντική ήταν η αποκάλυψη ότι η Κύπρος έχει η ίδια αναπτύξει μηχανισμό εντοπισμό ελέγχου και παραλλαγών και νέων μεταλλάξεων δεν στέλνει τα δείγματα στο εξωτερικό έχουν εντοπιστεί κάποια κρούσματα της Δέλτα αλλά αυτή δεν είναι τόσο μεταδοτική..

Εάν με τα νέα μέτρα τα οποία θα ανακοινωθούν αύριο από το Υπουργικό Συμβούλιο, δεν μειωθούν τα κρούσματα κορονοϊού σε δέκα με δεκαπέντε μέρες, θα ληφθούν ακόμα κάποια μέτρα τόνισε ο υπουργός που θ αφορούν περισσότερο τους ανεμβολίαστους και την πρόσβασή τους σε χώρους ψυχαγωγίας.

Tι δηλώνει ο Υπ. Υγείας Κύπρου Μ.Χατζηπαντέλας για την υποχρεωτικότητα στους υγειονομικούς! pic.twitter.com/YL3IIG5Ko6

— Voice News (@apokalyptikodel) November 25, 2021

dimpenews.com

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

voicenews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ